Drömhusmetoden logo white

Drömbostaden

Drömhusmetoden ger dig chansen att köpa en fastighet som inte är till salu – än! 

Med hjälp av Drömhusmetoden slipper du sitta och vänta på att just ditt drömhus ska komma ut till försäljning. Om du någon gång tänkt att chansen att köpa ditt drömhus aldrig kommer dyka upp vill vi försöka ändra på det.  

Kanske vill du verkligen köpa ett radhus på dina föräldrars gata? 

Kanske vill du hitta en ny lägenhet i närheten av dina barn, men det finns inget ute till försäljning? Kanske behöver du få tag i ett bra hus som ligger nära ditt nya, efterlängtade jobb? Eller så har du helt enkelt blivit förälskad i ett hus som du körde förbi en gång, med fantastisk exteriör och en helt underbar trädgård. 

Kanske är det så att familjen som bor i ditt drömhus nu gärna hade flyttat, om de bara visste att det redan fanns en intresserad köpare. 

Det finns oändligt många exempel på när den traditionella fastighetsmarknaden inte matchar människors faktiska behov. Drömhusmetoden ger dig en möjlighet att ändra på detta.  

Bäddad säng i ljust sovrum

Så här ser processen ut steg för steg: ​

  1. Du hittar ett hus, en bostadsrätt eller en tomt som du gärna vill köpa.
  2. Du lägger ett bud tillsammans med nödvändiga uppgifter.
  3. En mäklare använder sina kunskaper om det aktuella området för att värdera om ditt bud är marknadsmässigt.
  4. Om mäklaren bedömer att ditt bud är tillräckligt bra, kontaktas ägaren. Är ditt bud för lågt informeras du om hur mycket ditt bud måste höjas för att processen ska fortsätta. 
  5. Om ägaren ger respons på ditt bud övergår processen till en traditionell affär med visning, besiktning, finansiering och eventuellt kontraktsskrivning. Ger ägaren negativ eller ingen respons så betraktar mäklaren ärendet som avslutat, vilket du får besked om.

Har du hittat din drömbostad?

Men bostaden är inte till salu? Lägg ett bud på adressen som du skulle vilja köpa. Budet skickas vidare till en lokal mäklare som återkommer om budet är marknadsmässigt. 

Elegant kök med vitt kakel och blåa köksluckor

Lägg ett bud på din drömbostad!

Lägg ett bud på adressen du skulle vilja köpa. Budet skickas vidare till en lokal mäklare som återkommer om budet är marknadsmässigt. Du är som budgivare anonym gentemot säljaren och mäklaren under budgivningsfasen.

För frågor eller ytterligare information, kontakta oss gärna via mail:
info@dromhusmetoden.se

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.