Drömhusmetoden logo white

Personlig Information

PERSONUPPGIFTSPOLICY PÅ DHM

Vi samlar bara in personuppgifter i de fall detta är relevant för oss, och vi kommer endast att samla in personuppgifter om det är relevant för din aktivitet på DHM. När vi samlar in, behandlar och använder vi dina personuppgifter följer vi alltid alla relevanta lagbestämmelser. Vi kommer bara att lagra dina personuppgifter så länge vi antingen är föremål för en juridisk skyldighet att göra det, eller så länge det är relevant för det ändamål för vilket de samlades in.

Information vi samlar in

Om du vill köpa och ta emot en produkt eller tjänst från oss måste vi samla in vissa personuppgifter för att slutföra transaktionen och för att kunna erbjuda dig våra tjänster. Vi kan använda cookies för att hålla reda på innehållet i din kundvagn medan du använder vår webbshop. Vi kan få information som t.ex. namn, e -postadress, postadress, leveransadress (om den varierar från postadress), telefonnummer och betalningsinformation DHM samlar in och behandlar dina personuppgifter när du gör följande: 

  • Besöker vår hemsida 
  • Skickar oss frågor, klagomål eller feedback.

Grund för behandling och syfte

Vi samlar in din allmänna kontaktinformation som namn och adress för att kunna leverera produkten eller tjänsten som du har köpt av oss. Vi samlar in din e-postadress för att kunna skicka en orderbekräftelse och en leveransbekräftelse. Din information (utom din e-postadress om du har samtyckt till att den behandlas i syfte att ta emot erbjudanden) raderas 3 månader efter att du har fått din vara eller tjänst Om du inte längre vill att vi behandlar dina personuppgifter, eller att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter, kan du också skicka oss en begäran om detta till vår e-postadress