Drömhusmetoden logo white

Valvet Mäklarfirma ny samarbets­partner till Drömhusmetoden

Vi vill hälsa Valvet välkomna till Drömhusmetoden!

Valvet är en av nordvästra Skånes ledande fastighetsmäklare. Mäklarbyrån profilerar sig på att sälja unika bostäder med kustnära läge och har förmedlat bostäder i nordvästra Skåne i över 30 år. Som Drömhusmetodens första officiella samarbetspartner får Valvet exklusiv förtur till att förmedla och hantera bud som kommer in till Drömhusmetoden i Landskrona, Helsingborg, Höganäs, Ängelholm och Båstad.

Ännu fler möjligheter att hitta drömhuset

– Det finns i dag ett behov på fastighetsmarknaden som inte möts. Drömhusmetoden vill möta detta behov och chansen för att göra det ökar rejält tack vare samarbetet med Valvet, som är en stor och väletablerad mäklarbyrå i nordvästra Skåne. Det ska bli väldigt spännande att se vad vi kan åstadkomma framöver tillsammans med Valvets många och skickliga mäklare, säger Anders Lundin på Drömhusmetoden.

För Valvet innebär samarbetet att byrån kan erbjuda ännu fler möjligheter för människor att hitta sin bodröm och göra en bra och smidig bostadsaffär, utan att göra det minsta avkall på mäklarfirmans nuvarande verksamhet.

– Vi tycker att Drömhusmetoden är en innovativ plattform som hjälper oss att vara behjälpliga och tidigt med i processen. Valvet jobbar ofta med försäljningar av bostäder som inte visas på den öppna marknaden genom matchning i vårt eget system. Drömhusmetoden blir en förlängd arm och ytterligare en plattform för kunder att kunna hitta sina drömmars bostad, säger Johanna Eklund Arnerius, marknadschef på Valvet.

Valvet samarbete med Drömhusmetoden
Drömhusmetoden logo black

Med Drömhusmetoden kan du buda på din drömbostad – även om den inte är till salu! Tillsammans hjälper vi dig att hitta och köpa ditt drömhus.

Kontakta oss

Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.

Kontakt­information

För frågor eller ytterligare information, kontakta oss gärna via mail eller kontaktformuläret nedan.

Kundservice:

Telefon: